37.9k
Home  »  Noutăţi  »  Noutăţi generale   »   3 000 de lei pentru înregistrarea fără impedimente a unui SRL

3 000 de lei pentru înregistrarea fără impedimente a unui SRL

29.05.2015905 views Centru Național Anticorupție
(Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Un şef interimar din cadrul Oficiului Teritorial Bălţi al Camerei Înregistrării de Stat a fost reţinut în flagrant delict de ofiţerii DGT „Nord" a CNA şi procurorii anticorupţie. Bărbatul este bănuit de corupere pasivă.

Potrivit denunţătorului, acesta ar fi pretins şi primit bani ce nu i se cuvin în sumă de 3000 lei pentru a nu crea impedimente la înregistrarea unei societăţi cu răspundere limitată (SRL).

Urmare a măsurilor speciale de investigaţie şi a acţiunilor de urmărire penală, suspectul a fost reţinut de ofiţerii anticorupţie după primirea mijloacelor băneşti extorcate.

Funcţionarul a fost recunoscut în calitate de bănuit şi este reţinut pentru 72 de ore.

Pe acest caz a fost pornit un dosar penal în temeiulart.324 alin. (1) Cod Penal al Republicii Moldova.

Dacă va fi găsit vinovat, bănuitul riscă o pedeapsă cu închisoare de la 3 la 7 ani cu amendă în mărime de pînă la 120 000 de lei şi cu privarea de dreptul de a ocupa anumite funcţii publice sau de a exercita o anumită activitate pe un termen de la 5 la 10 ani.

Conducerea urmării penale este în gestiune Procuraturii Anticorupţie.

Comentarii

  1. Valeria spune:

    Kiti ani de puscarie vor primi,oare,cei ce au furat milliardele de la bancile noastre???!!!!…Ei nici,macar,nu-s retinuti in izolator…Se odihnesc binisor acasa!!! …Apoi,unde e dreptatea,stimati,cincetateni???!!!!

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...