37.9k
Home  »  Noutăţi  »  Noutăţi generale   »   18 angajați bancari au petrecut toată ziua numărând bani, datorită unui chinez care și-a plătit amenda în monede

18 angajați bancari au petrecut toată ziua numărând bani, datorită unui chinez care și-a plătit amenda în monede

22.08.20132.411 views Bancamea.md
(Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

(foto) 18 angajați bancari au petrecut toată ziua numărând bani, datorită unui chinez care și-a plătit amenda în monede

NewsSursa foto: businessinsider.com / news.163.com

Funcționarii bancari din Kunming, capitala provinciei Yunnan din China, au petrecut 8 ore numărând suma de 5.000 de yuani (816 de dolari) în monede de cate un jiao (a zecea parte dintr-un yuan), scrieziare.com cu referire la Business Insider.

Aceasta este forma sub care un bărbat chinez a ales să plătească o parte din amenda primită după ce a fost implicat într-o altercație cu doi clienți, soț și soție, ai restaurantului său. Un tribunal a decis ca acesta trebuie să o despăgubească pe femeie, care suferise o contuzie cerebrală.

Amenda totală s-a ridicat la 68.000 de yuani (11.000 de dolari), iar din această sumă proprietarul agresiv al restaurantului a plătit victimei 10.000 de yuani în monede încărcate în 8 genți mari.

La rândul său, femeia a decis să depună la bancă jumătate din suma primită în monede, activitate care a necesitat un efort de 8 ore din partea celor 18 angajați ai băncii.

Sursa: ziare.com

Comentarii

  1. Ghenadie spune:

    trebuie de platit amenzile fiscului tot in asa mod

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...