37.9k
Home  »  Noutăţi  »  Noutăţi generale   »   10 semne clare că ai toate șansele să devii milionar

10 semne clare că ai toate șansele să devii milionar

12.08.20161.353 views Bani.md
(Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Pentru unii oameni, să devii milionar este un vis irealizabil, alții însă trăiesc pentru a-și atinge acest scop, mai ales că nu este imposibil dacă ești perseverent. Iată 10 de semne clare că și tu ai toate șansele de a deveni milionar.

1. Faci propriii tăi bani de la o vârstă fragedă
Aceasta este, de altfel, una din caracteristicile comune a marilor bogaţi ai lumii, majoritatea dintre ei, câștigându-și banii de tineri. Miliardarul Warren Buffet, de exemplu, vindea gume de mestecat vecinilor săi încă de pe vremea când avea doar 6 ani, iar Richard Branson vindea papagali atunci când avea 11 ani. 

Dacă ai spirit de antreprenor încă de mic, fii sigur că ai șanse de a deveni milionar.

2. Țintești întotdeauna spre mai mult
Atunci când erai elev nu te mulțumeai cu 9, ci munceai și mai mult pentru a lua 10? E un semn bun! Milionarii sau viitorii milionari țintesc întotdeauna mai sus. Nu se mulțumesc cu 1 milion, vor 10 sau chiar mai mult.

3. Fizic, arăți foarte bine
Deși pare discriminatoriu, e adevărat. Oamenii care sunt frumoși și au șarm, sunt dispuși să câștige cu 3 sau chiar 4% mai mult decât o persoană mai urâțică. Cei frumoși au suficiente arme să convingă pe cineva în cadrul unui interviu de angajare sau să realizeze mai multe vânzări.

4. Ești întotdeauna dispus să acționezi
Dacă nu ratezi nicio oportunitate din care să culegi beneficii, felicitări! Asta te va duce cu siguranță pe calea independenței financiare, cât de curând.

5. Acționezi mereu "în regim de urgență"
Milionarii nu așteaptă momentul potrivit ca să facă investiții sau să lanseze o afacere. Ei conștientizează că cel mai potrivit moment pentru asemenea lucruri este întotdeauna acum!

6. Ești focusat mai mult pe câștig decât pe economii
Deși încearcă să combine aceste două extreme, milionarii știu că cel mai bun mod de a face bani este de a-i investi pe cei pe care îi ai deja.

7. Ești deschis pentru noi oportunități și provocări
Nu știi niciodată când se poate ivi o nouă oportunitate de care să profiți la maxim. De aceea, atunci când apare o asemenea ocazie, nu o ratezi!

8. În liceu, ai fost domnul sau doamna Popularitate
Așadar, dacă în liceu te-ai bucurat de popularitate în rândul elevilor și profesorilor, ai mai multe șanse de a câștiga bani frumoși astăzi.

9. Ești dispus să duci un trai modest, sub nivelul veniturilor tale
Asta fac, de fapt, mulți dintre milionarii lumii. În loc să cheltuie bani în vânt, ei conduc mașini practice, econome, locuiesc în case modeste și nu cheltuie banii munciți din greu pe lucruri inutile.

10. Ai un mentor
Nu e un secret că persoanele cu care discuți, colaborezi, pot determina cât de bogat vei fi în viitor. E un semn bun dacă păstrezi în preajma ta oameni deja bogați, de la care să ai de învățat la capitolul finanțe.

Comentarii

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...