37.9k
Home  »  Noutăţi  »  Noutăţi generale   »   10 obiceiuri ale oamenilor cu succes financiar

10 obiceiuri ale oamenilor cu succes financiar

15.04.20161.310 views Gandeste-Pozitiv.ro
(Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

In loc sa enumeram diferentele dintre oamenii bogati si oamenii saraci, cred ca este mai constructiv sa ne uitam la ce separa oamenii de success de oamenii fara success. Este posibil sa fii de success si sarac dar este posibil si sa fii bogat dar prost. Pare a fi o stransa legatura intre bogatie si success dar cele doua calitati nu se suprapun exact. Oricum fiecare are propria definitie a succesului. Citeste in continuare 10 obiceiuri pe care le au oamenii de succes ( financiar).

  • Oamenii de succes se inconjoara cu oameni pozitivi. Ei isi limiteaza expunerea la negativism preferand sa isi petreaca timpul cu oameni cu atitudine. Ei nu au timp sa asculte scuze cum ca anumite lucruri nu se pot realiza; mai degraba ar cauta metoda de a face acel lucru posibil.
  • Oamenii de succes nu sunt consternati de esec. Ei stiu ca greselile sunt inevitabile si ar trebui privite ca pe niste pasi facuti spre succes mai degraba decat semne de slabiciune sau motive de a renunta.
  • Oamenii de succes isi gestioneaza timpul in mod eficient. Ei recunosc ca minutele si secundele sunt resurse pretioase ce nu pot fi irosite. Asa ca ei isi stabilesc obiective si le urmaresc cu pasiune. Oamenii de succes par a se uita mai putin la televizor (si sa joace mai putine jocuri pe calculator) decat cei fara succes, de exemplu. Nu este nimic in neregula cu Game of Thrones sau Hearthstone, dar pierd timp valoros pe care l-ar putea folosi citind, exersand sau participand la un curs.
  • Oamenii de succes ignora opiniile altora. Ei nu se simt obligati sa "tina pasul". Ei isi limiteaza expunerea la mass-media nu numai pentru ca le permite sa fie mai eficienti/productivi dar si pentru ca reduce influenta publicitatii si presiunea normelor culturale. Atunci cand investesc, nu urmaresc "turma".
  • Oamenii de succes au o directie. Ei actioneaza cu un scop. Ei stiu de ce lucreaza din greu si economisesc bani. Ei au o misiune, chiar daca este una simpla precum trimiterea copiilor la facultate, iar actiunile lor zilnice sunt corelate cu obiectivul lor pe termen lung. Nici unul dintre prietenii mei cu probleme financiare nu au o idee clara cu ce vor sa faca in viata.

Citeste integral articolul pe gandeste-pozitiv.ro

Comentarii

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...