37.9k
Home  »  Noutăţi  »  Noutăţi generale   »   Rezidenții care au angajamente externe pot notifica la distanță Banca Națională a Moldovei

Rezidenții care au angajamente externe pot notifica la distanță Banca Națională a Moldovei

02.10.2020747 views BNM
(Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Notificarea angajamentelor externe la BNM se poate face și în mod electronic. În acest scop, la dispoziția acestora a fost pusă pagina web   https://crm.bnm.md, care este parte componentă a Sistemului informatic al Băncii Naționale a Moldovei cu privire la licențiere, autorizare și notificare.

Această platformă poate fi utilizată pentru notificarea angajamentelor externe și raportarea operațiunilor aferente acestora cu autentificare mPass și aplicarea semnăturii electronice a utilizatorului.

Rezidenții care doresc să notifice la BNM angajamente externe noi (care încă nu au fost notificate la BNM) o pot face direct pe pagina web, urmând instrucțiunile din Ghidul utilizatorului. Totodată, cei care doresc să raporteze sau să notifice la Banca Națională modificarea angajamentelor externe ce au fost anterior luate la evidență de către BNM pe suport de hârtie, urmează inițial să depună o cerere la BNM, în conformitate cu Instrucțiunea privind notificarea angajamentelor externe, aprobată prin HCE nr. 12/2020.

Pentru comoditatea utilizatorilor, pe site sunt plasate și ghidurile aferente modulelor disponibile. Aici se conțin informații ample despre modul în care poate fi utilizat acesta, precum și cel de notificare a angajamentelor externe.

Alte detalii pot fi solicitate la numerele de telefon 022 822 193, 022 822 489 și 022 822 317. Mai multe date de contact sunt afișate pe pagina web menționată.

Comentarii

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...