37.9k
Home  »  Noutăţi  »  Noutăţi generale   »   Republica Moldova va extinde și diversifica cooperarea bilaterală cu Republica Italiană

Republica Moldova va extinde și diversifica cooperarea bilaterală cu Republica Italiană

28.01.2020277 views Ministerul Finanțelor
(Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Viceprim-ministrul, Ministru al Finanțelor, dl Serghei Pușcuța a avut o întrevedere cu Excelența sa, Ambasadorul Republicii Italiene, dna Valeria Biagiotti. Cei doi oficiali au discutat subiecte de pe agenda bilaterală, precum și au analizat posibilitatea de extindere și diversificare a cooperării dintre cele două state, în diverse domenii.

În context, Vicepremierul Serghei Pușcuța a exprimat recunoștință Republicii Italiene pentru tot suportul acordat Republicii Moldova și a asigurat partea italiană de toată deschiderea în vederea dezvoltării relațiilor bilaterale și implementarea unor noi proiecte reciproc avantajoase. De asemenea, dl Pușcuța a mulțumit pentru asistența și experitza oferită în cadrul proiectului Twinning ”Suport în modernizarea Serviciului Vamal al Republicii Moldova în conformitate cu cerințele Acordului de Asociere”, care a avut obiectiv sprijinirea țării noastre în îndeplinirea obligațiunilor în temeiul Acordului de Asociere RM-UE.

La rândul său, Ambasadorul Republicii Italiene, dna Valeria Biagiotti a reiterat disponibilitatea țării sale de a oferi suport Republicii Moldova în continuare, precum și de a continua proiectele de succes. În context, dna Valeria Biagiotti a menționat că va depune eforturi consolidate pentru a atrage cât mai mulți investitori și organizații neguvernamentale italiene în Republica Moldova.

Comentarii

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...