37.9k
Home  »  Noutăţi  »  Noutăţi generale   »   Regimul de muncă al angajaților Serviciului Fiscal de Stat

Regimul de muncă al angajaților Serviciului Fiscal de Stat

18.03.2020488 views Serviciul Fiscal de Stat
(Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Stimați contribuabili!

Serviciului Fiscal de Stat, informează că toate oficiile teritoriale ale SFS activează în regim normal, dar cu un număr redus de personal.

Totodată, în contextul limitării răspândirii infecției cu coronavirus (COVID-19), autoritatea fiscală națională a întreprins un set de măsuri de protecție menite să asigure securitatea și sănătatea angajaților, precum și a contribuabililor.

Astfel, fiecare direcție deservire fiscală a fost asigurată cu produse igienico-sanitare, iar accesul în edificiile Serviciului Fiscal de Stat este limitat, astfel evităm crearea de cozi/aglomerație cu păstrarea distanței de cel puțin 1,5 m între persoane.

În acest context, reiterăm să evitați, în măsura posibilităților, deplasarea în cadrul direcțiilor de deservire fiscală, iar în cazul în care, aveți necesitatea stringentă de a vă deplasa: solicităm respectuos contactarea preventivă a direcțiilor de deservire fiscală de care aveți nevoie.

Contactele le găsiți afișate aici, pe portalul www.sfs.md ( http://bit.ly/2xEAfQh).

Pe măsură ce vor apărea unele modificări, Serviciul Fiscal de Stat va reveni cât de curând posibil cu informații suplimentare.

Echipa Serviciului Fiscal de Stat vă urează sănătate!

Comentarii

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...