37.9k
Home  »  Noutăţi  »  Noutăţi generale   »   Raport privind donațiile oferite sistemului de sănătate în perioada pandemiei COVID-19.

Raport privind donațiile oferite sistemului de sănătate în perioada pandemiei COVID-19.

17.04.2020410 views MSMPS
(Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Criza epidemiologică, cauzată de noul coronavirus, a creat un val de solidaritate în Republica Moldova. Mai mulți agenți economici, reprezentanți ai societății civile și personalități publice s-au mobilizat și au făcut donații importante pentru sistemul și personalul medical, care luptă pentru salvarea pacienților infectați cu COVID-19.

Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale prezintă lista donatorilor, precum și informația privind repartizarea donațiilor către instituțiile medico-sanitare publice implicate în tratamentul pacienților cu COVID-19. Lista donațiilor va fi completată o dată pe săptămână, în dependență de ofertele înaintate pe parcurs.

Mulțumim tuturor celor care au demonstrat responsabilitate, unitate și implicare. Toate bunurile oferite reprezintă un sprijin pentru doctori și pacienți, în această perioadă dificilă. Gesturile Dvs salvează vieți!

Lista donatorilor/Repartizarea donațiilor

Comentarii

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...