37.9k
Home  »  Noutăţi  »  Noutăţi generale   »   Proiect: Modificarea Regulamentului privind modul de cercetare a accidentelor de muncă

Proiect: Modificarea Regulamentului privind modul de cercetare a accidentelor de muncă

13.03.2019936 views Particip.gov.md
(Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale a inițiat procesul de elaborare a proiectului Hotărârii de Guvern cu privire la modificarea și completarea unor hotărâri ale Guvernului.

Proiectul vizează operarea unor modificări și completări în Hotărârea Guvernului Republicii Moldova nr. 1361 din 22 decembrie 2005 pentru aprobarea Regulamentului privind modul de cercetare a accidentelor de muncă și a Hotărârii Guvernului Republicii Moldova nr. 788 din 7 octombrie  2013 cu privire la aprobarea Regulamentului de organizare și funcționare a Inspectoratului de Stat al Muncii, a structurii și efectivului-limită ale acestuia.

Proiectul prevede modificarea Regulamentului de cercetare a accidentelor de muncă și a Regulamentului de organizare și funcționare a Inspectoratului de Stat al Muncii, a structurii și efectivului-limită ale acestuia în vederea trecerii atribuțiilor de cercetare a accidentelor de muncă de la Inspectoratul de Stat al Muncii către autoritățile competente în domeniul siguranței ocupaționale.

Pentru elaborarea proiectului Hotărîrii de Guvern menționat, Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale solicită prezentarea propunerilor pe marginea acesteia.

Data limită 22.03.2019.

Persoana responsabilă:
Tudos Ion, consultant principal al Direcției politici în domeniul raporturilor de muncă și parteneriatului social,
Tel.: 022 26-88-61, email: ion.tudos@msmps.gov.md

Comentarii

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...