37.9k
Home  »  Noutăţi  »  Noutăţi generale   »   Program modificat de lucru al CNAM în perioada stării de urgenţă

Program modificat de lucru al CNAM în perioada stării de urgenţă

24.03.2020588 views CNAM
(Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Compania Naţională de Asigurări în Medicină (CNAM) va avea, începând de luni, 23 martie, un regim special de lucru şi îşi va desfăşura activitatea de la ora la 7:30 până la 16:00, cu pauza de masă între 12:00 şi 12:30.

Decizia a fost luată ca urmare a dispoziţiei din 20 martie a Comisiei pentru Situaţii Excepţionale, pentru a contribui la limitarea răspândirii infecţiei COVID-19.

În acelaşi timp, Serviciul telefonic INFO CNAM – 0 800 99999 (apel gratuit din orice reţea naţională de telefonie fixă sau mobilă) va activa în intervalul orelor 7:30-17:00, fără pauză de masă.

Totodată, informăm că serviciile teritoriale de relaţii cu beneficiarii ale CNAM cu sediile în Hânceşti şi Varniţa vor avea un regim de muncă la distanţă, preponderent prin telefon.

Lista numerelor de telefon ale specialiştilor din cadrul serviciilor teritoriale de relaţii cu beneficiarii ale CNAM şi ale reprezentanţilor aparatului central o puteţi accesa aici.

Îndemnăm beneficiarii să utilizeze în această perioadă căi alternative de comunicare, şi anume: telefonul, e-mailul - suport@cnam.gov.md sau pagina de Facebook a CNAM, pentru a evita contactul direct şi riscul de îmbolnăvire cu noul coronavirus COVID-19.

Comentarii

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...