37.9k
Home  »  Noutăţi  »  Noutăţi generale   »   Procedura de colectare a propunerilor din partea ONG-urilor din mun. Chișinău continuă în regim online

Procedura de colectare a propunerilor din partea ONG-urilor din mun. Chișinău continuă în regim online

24.06.2020360 views Primaria mun.Chișinău
(Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Primăria municipiului Chișinău continua desfășurarea în regim online a procedurii de colectare a propunerilor din partea ONG-urilor și consultările privind colaborarea cu APL Chișinău. 

Astfel, reprezentanții sectorului asociativ sunt îndemnați să comunice prin intermediul poștei electronice oficiul.civil@pmc.md sau lăsând comentarii pe rețelele de socializare. 

Marți, 23 iunie 2020, va fi desfășurată o nouă transmisiune live pe pagina de facebook: facebook.com/OficiulCivil.PrimariaChisinau/

Rezultatele activităților oficiului civil, precum și numărul adresărilor din partea reprezentanților societății civile către subdiviziunile municipale, vor fi făcute publice pe pagina https://www.facebook.com/OficiulCivil.PrimariaChisinau/.

Amintim că activiștii civici au posibilitatea de a fi consultați pe subiecte referitoare la activitatea municipalității, prin email: oficiul.civil@pmc.md sau formular de cerere: https://goo.su/0mlj (ru) și https://goo.su/0MlK (ro).

Comentarii

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...