37.9k
Home  »  Noutăţi  »  Noutăţi generale   »   Prima ședință a Grupului de lucru responsabil de implicațiile TVA în agricultură

Prima ședință a Grupului de lucru responsabil de implicațiile TVA în agricultură

12.03.2020250 views Ministerul Finanțelor
(Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Viceprim-ministrul Serghei Pușcuța a convocat luni, 09 martie 2020, prima ședință a Grupului de lucru responsabil de implicațiile taxei pe valoare adăugată (TVA) în agricultură.

În debutul ședinței, Vicepremierul Pușcuța a menționat că, scopul grupului de lucru este analizarea regimului fiscal aferent TVA aplicat la importul și livrarea pe teritoriul Republicii Moldova a producției agricole și identificarea celor mai bune soluții pentru susținerea și dezvoltarea ramurii agricole.

La rândul lor, ceilalți membri ai Grupului de lucru au apreciat inițiativa de a acorda o atenție sporită subiectului, reiterând necesitatea susținerii producătorilor agricoli autohtoni, micșorarea poverii fiscale, măsuri care vor conduce la creșterea competitivității acestora. De asemenea, membrii grupului de lucru au prezentat mai multe soluții în acest sens, care urmează să fie analizate la ședințele viitoare.

Comentarii

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...