37.9k
Home  »  Noutăţi  »  Noutăţi generale   »   Prestatorii de servicii de agrement în atenția SFS

Prestatorii de servicii de agrement în atenția SFS

26.06.2019595 views SFS
(1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Se încarcă...

În perioada estivală, Serviciul Fiscal de Stat își va intensifica activitatea de conformare fiscală a contribuabililor din sfera serviciilor de agrement (zone de recreere, centrele de distracții, aqua – park-uri etc.).

În această perioadă se atestă o creștere semnificativă a numărului de clienți deserviți de atare prestatori, crescând riscul admiterii încălcărilor de ordin fiscal de către agenții economici din segmentul respectiv, în special prin neaplicarea echipamentelor de casă și control la încasarea plăților în numerar.

Riscul sporit de neaplicare a mașinii de casă și control a fost confirmat și în cadrul acțiunilor de monitorizare derulate în perioadele anilor precedenți. În acest context, în vederea evitării fenomenului de eschivare de la onorarea obligațiilor fiscale, pe parcursul lunilor iunie-august 2019, activitatea agenților economici, prestatori ai serviciilor de agrement, va fi monitorizată prin prisma controalelor fiscale inopinate.

Serviciul Fiscal de Stat recomandă agenților economici să respecte întocmai prevederile legislației în vigoare. Totodată, lansăm un apel către toți consumatorii de servicii de agrement să se implice în asigurarea executării normelor legale.

NU FI INDIFERENT, SOLICITĂ BONUL DE CASĂ!

Comentarii

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...