37.9k
Home  »  Noutăţi  »  Noutăţi generale   »   Postul vamal ”Unguri”, deschis pentru circulație începând de astăzi

Postul vamal ”Unguri”, deschis pentru circulație începând de astăzi

28.11.2018774 views Serviciul Vamal
(Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Serviciul Vamal informează despre deschiderea, începând de astăzi, 28 noiembrie, de la ora 13:00, a traficului internațional la postul vamal ”Unguri” de la frontiera moldo-ucraineană și admiterea circulației prin acest post a mijloacelor de transport pentru pasageri și mărfuri, cu masa maximă autorizată de până la 3,5 tone.

Deschiderea circulației vehiculelor prin acest post va permite dispersarea fluxurilor sporite din vama ”Otaci”, aflată la cca 8 km distanță. Actualmente, circulația prin postul vamal  ”Otaci” este îngreunată și de lucrările de reabilitare desfășurate pe teritoriul postului vamal ”Moghileov-Podolsk” din Ucraina. Lucrările au început în data de 2 noiembrie curent, fiind preconizate pentru o perioadă de două luni de zile.

Asupra deschiderii circulației autoturismelor, în regim de testare, pe podul peste râul Nistru în apropierea localităților Unguri și Bronița, au convenit premierul Pavel Filip și omologul său ucrainean Volodymyr Groysman, în cadrul întrevederii care a avut loc pe 24 noiembrie curent, la Kiev.

Comentarii

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...