37.9k
Home  »  Noutăţi  »  Noutăţi generale   »   Plățile efectuate de angajator pentru testarea salariaților în vederea identificării virusului COVID-19 vor constitui surse de venituri neimpozabile

Plățile efectuate de angajator pentru testarea salariaților în vederea identificării virusului COVID-19 vor constitui surse de venituri neimpozabile

07.12.2020434 views Parlamentul RM
(Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Proiectul privind instituirea de noi măsuri normative pentru prevenirea răspândirii infecției COVID-19 în rândul angajaților, precum și pentru susținerea mediului de afaceri în contextul crizei pandemice a fost aprobat, la data de 4 decembrie 2020, de Legislativ, în lectura finală.  

Au fost modificate Codul fiscal și alte acte legislative.

Proiectul prevede stabilirea unui regim fiscal special pentru plățile efectuate de angajator pentru testarea salariaților în vederea identificării virusului COVID-19. Acestea vor constitui surse de venituri neimpozabile.

Cheltuielile suportate de angajator pentru testarea angajaților în vederea depistării virusului urmează a fi recunoscute spre deducere în scopuri fiscale, cu condiția confirmării documentare a acestora.

Comentarii

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...