37.9k
Home  »  Noutăţi  »  Noutăţi generale   »   Platforma virtuală pentru stabilirea parteneriatelor de afaceri

Platforma virtuală pentru stabilirea parteneriatelor de afaceri

01.12.202169 views ODIMM
(Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Mediul de afaceri din Republica Moldova va avea o platformă virtuală dedicată –www.businesslink.md, care va însuma toată informația centralizată despre  companiilor autohtone active și calificate să furnizeze servicii și produse atât pe piața internă, cât și externă.

Astfel, informațiile despre furnizori vor fi structurate într-o bază de date publică cu funcționalități avansate ale motorului de căutare, care oferă contacte directe sau posibilitatea de a plasa cereri de parteneriat în afaceri. Platforma a fost dezvoltată de Organizația pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici și Mijlocii cu suportul Proiectului „Consilierea Guvernului Republicii Moldova în politici economice”, implementat de către GIZ Moldova cu suportul financiar al Ministerului Federal pentru Cooperare Economică și Dezvoltare al Germaniei (BMZ) și al Agenției Elvețiene pentru Dezvoltare și Cooperare (SDC).

La evenimentul online de prezentare a platformei au participat reprezentanți ai instituțiilor internaționale, parteneri de dezvoltare, organizațiilor de suport în afaceri, administrațiilor publice centrale și ai sectorului privat.

În deschiderea evenimentului, Sergiu Gaibu, ministrul economiei a salutat apariția noii platforme și a subliniat necesitatea acesteia.

Totodată, Ulrich Kinne, consilier în cadrul ambasadei Republicii Federale Germania în Republica Moldova  a accentuat că BusinessLink va deveni o platformă eficientă și utilă pentru întreprinderile mici și mijlocii din Moldova în drumul spre internaționalizarea afacerilor.

În cadrul evenimentului au vorbit și reprezentanți ai mediului de afaceri care au reiterat importanța și utilitatea BusinessLink-ului, exprimându-și speranța că acesta va da o valoare adăugată mediului antreprenorial, completând „îngredientele unei afaceri de succes”

Comentarii

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...