37.9k
Home  »  Noutăţi  »  Noutăţi generale   »   Platforma de instruire în domeniul legislației muncii- la un click distanță

Platforma de instruire în domeniul legislației muncii- la un click distanță

25.01.2022162 views CNPM
(Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Confederația Națională a Patronatului din Moldova a anunțat lansarea platformei de instruire la distanță www.instruiri.cnpm.md care vine în ajutorul angajatorilor, specialiștilor din domeniul resurselor umane, precum și al celor interesați de aspecte ce țin de legislația muncii.  

Platforma conține cinci module gratuite de instruire cu privire la perfectarea și realizarea relațiilor individuale de muncă, răspunderea în relațiile de muncă, controlul respectării legislației muncii, soluționarea litigiilor de muncă, securitatea și sănătatea în muncă, precum și dialogul social în relațiile de muncă.

Pe lângă accesul direct la programele interactive de instruire, utilizatorii înregistrați pe platformă vor putea participa la seminare online, care vor fi organizate periodic de CNPM și vor putea descărca șabloane de acte necesare în anumite situații ce țin de relațiile de muncă.

Utilizatorii platformei își pot organiza individual termenele de învățare, ceea ce înseamnă că pot face pauze atunci când doresc, iar sistemul le va urmări oricum progresul când revin la modul. Participanții care vor urma toate cele cinci module de instruire vor putea obține la sfârșit un certificat din partea CNPM, ce va confirma cunoștințele obținute.

Platforma a fost dezvoltată în baza unui serviciu de formare în dreptul muncii, creat de CNPM cu asistența financiară și metodologică a Organizației Internaționale a Muncii, pentru a sprijini angajatorii să cunoască și să aplice corect legislația muncii pe durata și la încetarea raporturilor de muncă.

Comentarii

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...