37.9k
Home  »  Noutăţi  »  Noutăţi generale   »   Persoanele juridice pot folosi cardul bancar pentru achitările prin MPay

Persoanele juridice pot folosi cardul bancar pentru achitările prin MPay

20.08.2019750 views Bizlaw
(Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Persoanele juridice, inclusiv agenții economici pot achita serviciile publice disponibile pe portalul mpay.gov.md folosind cadrul bancar. Anunțul a fost făcut, recent, de Agenția de Guvernare Electronică.

Până acum, achitarea serviciilor se putea face prin numerar, la ghișeele băncilor, oficiile poștale și la terminalele de cash-in. Pentru personaele fizice și anterior era posibil achitarea serviciilor utilizând cardurile bancare și serviciile de Internet banking.

Serviciul MPay nu oferă metoda de plată prin virament cont la cont (transfer de credit). Pentru a utiliza această metodă, trebuie să folosească instrumentele băncilor și datele bancare necesare primite.

Pe Mpay sunt disponibile 50 de categorii de servicii prestate de autorități publice și instituții private. Printre acestea se regăsesc inclusiv solicitarea de autorizații, licențe de activitate și acte permisive, serviciile de apostilare, achitarea de taxe și impozite. Lista completă a serviciilor disponibile poate fi accesată aici.

MPay sau Serviciul guvernamental de plăți electronice a fost lansat pentru a facilita accesarea serviciilor publice și simplifica procedura de achitare a acestora. În acest sens, pot fi utilizate diferite instrumente de plată.

Comentarii

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...