37.9k
Home  »  Noutăţi  »  Noutăţi generale   »   Oportunitate pentru antreprenorii din Moldova: Schimb de experiență și stabilirea parteneriatelor în mai multe țări europene

Oportunitate pentru antreprenorii din Moldova: Schimb de experiență și stabilirea parteneriatelor în mai multe țări europene

11.07.2019518 views BizLaw
(Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Tinerii antreprenori din Moldova sunt invitați să participe la un schimb de experiență cu parteneri din mai multe țări europene. Proiectul a fost lansat în cadrul Programului Erasmus pentru Tinerii Antreprenori, iar instituția de contact în țara noastră este Camera de Comerț și Industrie.

Implementatorii proiectului spun că este pentru prima dată când o organizaţie din Republica Moldova devine reprezentant al Programului Erasmus pentru Tinerii Antreprenori.

Proiectul lansat are ca obiectiv extinderea culturii antreprenoriale şi a contactelor de afaceri, oferind antreprenorilor tineri şi celor cu experienţă oportunitatea de a cunoaşte diverse practici de business, de a explora noi pieţe, de a-şi internaţionaliza şi inova afacerea printr-un program de mobilitate europeană. De asemenea, întreprinzătorii vor beneficia de suport pentru sporirea competitivităţii afacerii.

În special, va fi facilitată cooperarea intersectorială şi schimbul de experienţă între întreprinderile mici și mijlocii din următoarele ţări partenere: Italia, Grecia, Serbia, Spania, Islanda, Ucraina, Finlanda, Polonia, Belgia şi Luxembourg.

În cadrul proiectului pot participa:

  • antreprenorii tineri, care au intenția fermă de a înființa o companie sau care au înființat deja o companie în ultimii trei ani;
  • antreprenorii cu experiență, care sunt proprietarii unei întreprinderi mici sau mijlocii sau care conduc o astfel de întreprindere într-o altă ţară participantă.

Mai multe detalii despre proiect pot fi accesate aici.

Comentarii

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...