37.9k
Home  »  Noutăţi  »  Noutăţi generale   »   O nouă întrunire dintre angajații SFS cu reprezentanții mediului de afaceri

O nouă întrunire dintre angajații SFS cu reprezentanții mediului de afaceri

07.10.2019409 views Serviciul Fiscal de Stat
(Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Circa 20 de contribuabili din domeniul construcțiilor au vizitat la 4 octombrie 2019, Serviciul Fiscal de Stat în cadrul unei ședințe publice. În cadrul acesteia, cei prezenți au fost familiarizați cu „Conceptul Sistemului Informațional Automatizat - Registrul electronic al angajaților”.

Evenimentul a fost prezentat de șefi de direcții din cadrul SFS, care au venit în fața auditoriului cu informații despre metodele de lucru al acestui sistem.

Menționăm, că anterior, angajații SFS s-au întrunit cu agenți economici din domeniul HoReCa, iar scopul acestor evenimente îl constituie edificarea unei colaborări deschise a SFS cu mediul de afaceri din țară.

Și în cadrul acestei reuniunii, cei prezenți au interacționat activ cu reprezentanții SFS, adresând întrebări din domeniul de activitate, având, totodată, posibilitatea să discute și pe alte aspecte care îi interesează, în afara tematicii ședinței.

NOTĂ: SFS își propune să desfășoare cu regularitate astfel de evenimente, fiind deschis prin acest mod față de mediul de afaceri din țară.

Comentarii

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...