37.9k
Home  »  Noutăţi  »  Noutăţi generale   »   O nouă instruire în domeniul prevenirii spălării banilor, organizată cu suportul USAID

O nouă instruire în domeniul prevenirii spălării banilor, organizată cu suportul USAID

19.11.2021336 views BNM
(Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Banca Națională a Moldovei (BNM) și Proiectul USAID „Transparența Sectorului Financiar în Moldova” (FSTA) revin cu o nouă sesiune de instruire în domeniul prevenirii și combaterii spălării banilor și finanțării terorismului (AML/CFT). De această dată, instruirea se va axa pe monitorizarea și identificarea tranzacțiilor suspecte. Aceasta se va desfășura în regim online, pe data de 24 noiembrie, începând cu ora 13:00. 

Instruirea este adresată băncilor și prestatorilor de servicii de plată nebancari și urmărește consolidarea capacităților entităților raportoare de a preveni și combate în mod eficient infracțiunile financiare.  Pe lângă partea teoretică, participanții vor avea posibilitatea să analizeze studii de caz și să le dezbată împreună cu experții naționali și internaționali din  domeniu.

Înscrierile pentru participarea la instruire se realizează prin accesarea acestui LINK, până pe data de 23 noiembrie 2021. Datele de conectare la eveniment vor fi expediate pe adresa de e-mail indicată în formularul de înregistrare.

Evenimentul reprezintă o continuare a seriei de instruiri în domeniul AML/CFT, organizate cu suportul Proiectului USAID FSTA. Tot în cadrul acestui proiect, BNM va implementa, în premieră pentru regiune, o soluție IT de ultimă generație, destinată monitorizării riscurilor de spălare a banilor și a acționarilor bancari.

Comentarii

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...