37.9k
Home  »  Noutăţi  »  Noutăţi generale   »   Noul director general al CNAM

Noul director general al CNAM

06.12.2019401 views CNAM
(Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Noul director general al Companiei Naţionale de Asigurări în Medicină, Angela Belobrov, a fost prezentată joi, 5 decembrie, colegilor de către secretarul general al Guvernului, Liliana Iaconi.

În cadrul şedinţei, secretarul general al Executivului i-a urat succes directorului general şi şi-a exprimat speranţa că echipa o să dea dovadă de profesionalism şi îi va acorda tot sprijinul în realizarea misiunii instituţiei.

La rândul său, Angela Belobrov a subliniat că-şi doreşte schimbarea lucrurilor în bine şi mizează pe contribuţia fiecăruia dintre colegi. „Împreună să facem lucruri frumoase şi să creăm condiţii favorabile ca toţi cetăţenii să aibă acces la servicii medicale sigure şi de calitate. La obiectivele strategice ale companiei ne propunem şi un obiectiv specific – îmbunătăţirea culturii organizaţionale”, a menţionat noul director general al CNAM.

Angela Belobrov este doctor în ştiinţe economice. Anterior a activat în cadrul Academiei de Studii Economice a Moldovei, fiind conferenţiar universitar în Departamentul Investiţii şi Activitate Bancară din cadrul Facultăţii Finanţe şi prodecan al aceleiaşi facultăţi. A publicat peste 70 de lucrări ştiinţifice şi ştiinţifico-metodice în reviste şi culegeri de specialitate din ţară şi din străinătate.

Menţionăm că Angela Belobrov a fost desemnată în calitate de director general al CNAM în cadrul şedinţei de miercuri, 4 decembrie, a Guvernului Republicii Moldova.

Comentarii

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...