37.9k
Home  »  Noutăţi  »  Noutăţi generale   »   Noua Directoare a Serviciului Fiscal de Stat, prezentată angajaților instituției

Noua Directoare a Serviciului Fiscal de Stat, prezentată angajaților instituției

05.11.2021181 views SFS
(Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Noua Directoare a Serviciului Fiscal de Stat, doamna Rozalina Albu, a fost prezentată angajaților instituției de către Ministrul finanțelor, domnul Dumitru Budianschi.

În cadrul evenimentului, Ministrul finanțelor a menționat că, domeniul fiscal este unul de importanță majoră pentru întreaga societate, iar activitatea eficientă a instituției va asigura bunăstarea tuturor cetățenilor Republicii Moldova. În context, dl Budianschi a urat noii Directoare a SFS mult succes în activitatea pe care urmează să o desfășoare în cadrul autorității fiscale naționale.

La rândul său, Directoarea SFS a mulțumit conducerii Ministerului Finanțelor pentru prezentarea exhaustivă, exprimând deschidere pentru o conlucrare fructuoasă cu angajații autorității fiscale naționale.

Precizăm că, doamna Rozalina Albu are peste 15 ani de experiență în sectorul public și privat, în domenii precum administrare, bugetare, finanțe publice, consultanță  vânzări. De asemenea, are experiență profesională și academică multinațională.

Anterior, a activat în cadrul Ministerului Finanțelor al Republicii Moldova și Aparatului Președintelui Republicii Moldova, precum și în cadrul unor companii internaționale.

Comentarii

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...