37.9k
Home  »  Noutăţi  »  Noutăţi generale   »   Noi instruiri în domeniul respectării climatului de integritate pentru angajații SFS

Noi instruiri în domeniul respectării climatului de integritate pentru angajații SFS

11.10.2019394 views Serviciul Fiscal de Stat
(Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

În perioada 30 septembrie – 08 octombrie curent, angajații Serviciului Fiscal de Stat au fost instruiți în domeniul integrității funcționarilor de stat. Instruirile au fost desfășurate de Direcția securitate internă și anticorupție de comun cu angajații Centrului Național Anticorupție și au vizat 268 de angajați din cadrul tuturor subdiviziunilor SFS.

Orele de familiarizare cu Legea integrității nr.82 din 25 mai 2017, Legea nr.325 din 23 decembrie 2013 privind evaluarea integrității instituționale, precum și cu prevederile Legii nr. 133 din 08 iulie 2011 privind protecția datelor cu caracter personal au cuprins subiecte generale despre noțiunile legilor sus menționate, despre climatul de integritate instituțională, despre respectarea regimului juridic al cadourilor, al conflictului de interese, dar și despre alte subiecte de integritate.

Adițional, la seminarele de instruire cei prezenți au fost familiarizați cu regulile de comunicare a informației aferente contribuabililor.

Totodată, tuturor angajaților SFS le-au fost repartizate instruiri video anti-corupție prin care funcționarii fiscali sunt instruiți în domeniul prevenirii fenomenelor și situațiilor generatoare a corupției.

Comentarii

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...