37.9k
Home  »  Noutăţi  »  Noutăţi generale   »   Moldova şi Turcia vor semna un acord cu privire la transportul combinat de mărfuri

Moldova şi Turcia vor semna un acord cu privire la transportul combinat de mărfuri

13.02.2019848 views Noi.md
(Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Moldova şi Turcia intenţionează să semneze un Acord interguvernamental privind transportul combinat internaţional de mărfuri, transmite Noi.md.

Cabinetul de miniștri a aprobat proiectul acestui Acord şi a început negocierile pe marginea sa, pentru cele din urmă fiind împuternicită o delegaţie oficială condusă de secretarul de stat al Ministerului Economiei şi Infrastructurii, Sergiu Bucătaru.

 Dispozițiile prezentului Acord cuprind transportul combinat internațional de mărfuri pe cale ferată, maritimă și/sau pe cale rutieră, efectuat de un vehicul înmatriculat pe teritoriul statului unei părți contractante, între teritoriile statelor părților contractate sau în tranzitul uneia sau a ambelor țări.

Acordul se încheie pe un termen nedeterminat și va rămîne în vigoare pentru o perioadă de timp nelimitată. Fiecare dintre părțile contractate este în drept să rezilieze prezentul Acord, avizînd despre aceasta cealaltă țară prin intermediul canalelor diplomatice.

Comentarii

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...