37.9k
Home  »  Noutăţi  »  Noutăţi generale   »   Ministrul Finanțelor a avut o întrevedere cu managerul de țară al Băncii Mondiale, cu scopul dezvoltării parteneriatului

Ministrul Finanțelor a avut o întrevedere cu managerul de țară al Băncii Mondiale, cu scopul dezvoltării parteneriatului

22.11.2019302 views Ministerul Finanțelor
(Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Ministrul Finanțelor, dl Serghei Pușcuța a avut ieri, 20 noiembrie, anul curent, o întrevedere cu managerul de țară al Băncii Mondiale, dna Anna Akhalkatsi.

Potrivit Ministrului Finanțelor, proiectele Băncii Mondiale sunt importante pentru Republica Moldova. „Vom depune eforturi pentru dezvoltarea acestui parteneriat. Sperăm la o colaborare fructuoasă și pe viitor”, a declarat dl Serghei Pușcuța.

La rândul său, managerul de țară al Băncii Mondiale, dna Anna Akhalkatsi a adresat felicitări dlui Serghei Pușcuța cu ocazia învestirii în funcție, menționând că, Ministerul Finanțelor este un partener foarte important pentru Banca Mondială: „Vom continua să contribuim la crearea unui trai mai bun pentru cetățenii Republicii Moldova”.

Comentarii

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...