37.9k
Home  »  Noutăţi  »  Noutăţi generale   »   Membrii CCI au discutat politică fiscală și vamală pentru anul 2021

Membrii CCI au discutat politică fiscală și vamală pentru anul 2021

01.10.2020549 views CCI a RM
(Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

La data de 30 septembrie 2020, circa 70 de membri ai Camerei de Comerț și Industrie a Republicii Moldova (CCI a RM) au participat la un dialog online cu reprezentanții Ministerului Finanțelor și au discutat propunerile de Politica Fiscală și Vamală pentru anul viitor.

Președintele Camerei de Comerț și Industrie, Sergiu HAREA, a apreciat rolul activ al membrilor CCI în consultarea actelor normative din domeniul fiscal și a trecut în revistă propunerile CCI a RM înaintate anterior Ministerului Finanțelor spre considerare.

”Ținând cont de situația actuală, toate sectoarele au nevoie de susținere și sperăm că inițiativele din Politică Fiscală și Vamală pentru anul 2021 vor deveni cu adevărat o susținere importantă pentru agenții economici din sectoarele economice în perioada post-pandemie”, a specificat Sergiu HAREA.

La rândul său, Secretarul de stat al Ministerului Finanțelor, Dorel NOROC, a prezentat principalele măsuri de politică fiscală și vamală pentru anul viitor, și a reiterat deschiderea Ministerului pentru susținerea antreprenorilor.

Agenții economici au înaintat mai multe propuneri în special pentru susținerea sectorului agricol, transport și IT care urmează a fi examinate de Minister.

Secretarul de Stat, Dorel NOROC, și-a manifestat deschiderea pentru sprijinirea agenților economici autohtoni, menționând că solicitările și propunerile înaintate în cadrul dialogului vor fi examinate și în măsura posibilității luate în considerare la ajustarea documentului final, consultarea căruia va continua pe parcursul lunii octombrie.

Comentarii

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...