37.9k
Home  »  Noutăţi  »  Noutăţi generale   »   MEI:Procesul de interacțiune cu potențialii investitori va putea fi monitorizat prin intermediul unei platforme

MEI:Procesul de interacțiune cu potențialii investitori va putea fi monitorizat prin intermediul unei platforme

11.05.2020468 views MEI
(Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Conceptul unei noi platforme informaționale, care va facilita investițiile și comerțul internațional a fost prezentat și aprobat în cadrul unei videoconferințe cu participarea ministrului Economiei și Infrastructurii, reprezentanților Agenției Internaționale de Cooperare a Germaniei (GIZ) și ai Agenției de Investiții.

Platforma informațională „Customer Relationship Management” (Sistem de gestiune a relației cu clienții) este elaborată de Ministerul Economiei și Infrastructurii, Agenția de Investiții, în colaborare cu Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene, cu suportul GIZ.

„Prin această platformă ne propunem să facilităm procesul de comunicare și de gestionare a interacțiunii cu investitorii actuali și potențiali din momentul inițierii negocierilor până la momentul investiției propriu-zise, dar și la etapa post investițională. Astfel, sperăm să accelerăm conexiunea dintre companiile locale și străine pentru stabilirea cât mai multor parteneriate de afaceri”, a spus Sergiu Railean.

Potrivit reprezentanților GIZ, sistemul asigură automatizarea și monitorizarea întregului proces de interacțiune cu un investitor, istoricul relațiilor cu companiile, utilizarea tuturor datelor pentru managementul oportunităților de investiții (etapele investițiilor, recomandările, partenerii, participanții, timpul și sumele estimate etc.).

Sistemul va fi utilizat de diplomați, atașați economici, specialiști din instituțiile publice de ramură. Lansarea platformei este preconizată în toamna anului curent.

Comentarii

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...