37.9k
Home  »  Noutăţi  »  Noutăţi generale   »   Linie specială de suport informațional pentru angajații din sectorul bugetar!

Linie specială de suport informațional pentru angajații din sectorul bugetar!

06.12.20182.521 views SFS
(Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Începînd cu ziua de ieri , în cadrul Centrului Unic de Apel a fost lansată o linie specială privind aplicarea prevederilor Legii nr.270 din 23 noiembrie 2018 cu privire la sistemul unitar de salarizare în sectorul bugetar.

Astfel, la numărul de telefon 0 8000 15 25, tasta 6, vor fi înregistrate apelurile din partea angajaților din orice unitate bugetară, care solicită explicații privind modalitatea de calculare a salariului începînd cu luna decembrie 2018.

Suplimentar, pe parcursul lunii decembrie, toate unitățile bugetare din țară vor beneficia, conform unui orar stabilit, de suport metodologic și informativ la calcularea corectă a salariului potrivit noii Legi a salarizării.

NOTĂ: La data de 30 noiembrie 2018 în Monitorul Oficial nr.441-447 a fost publicată Legea nr. 270 din 23 noiembrie 2018 cu privire la sistemul unitar de salarizare în sectorul bugetar, care se pune în aplicare din 1 decembrie 2018.

Comentarii

  1. Anonim spune:

    buna ziua spunetimi va rog daca as putea primi nota informativa despre salariul de functie in post de educator cu stagiu de 7,10 luni cu grad didactic doi

  2. Irina spune:

    Bună ziuz așa întrebare, sporul pentru diriginție, cabinet și controlul caietelor va fi achitat în sume de…?

  3. Larisa spune:

    Buna ziua. spuneti-mi ,va rog, daca as putea primi nota informativa despre salariul de functie in post de bibliotecar superior  cu stagiu de  4 ani in domeniu ,cu grad didactic doi , studii superioare ( absolvit 1987,institutul de arte), am mai activat 9 ani in functie de pedagog -social la scoala profesionala nr 7. din or. Chisinau.

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...