37.9k
Home  »  Noutăţi  »  Noutăţi generale   »   Învingătorii ediției speciale cu ocazia sărbătorilor de iarnă a concursului „Loteria fiscală”

Învingătorii ediției speciale cu ocazia sărbătorilor de iarnă a concursului „Loteria fiscală”

16.02.2023350 views Serviciul Fiscal de Stat
(Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

100 de contribuabili vor beneficia de premii în valoare de 1500 lei fiecare, urmare a extragerii și validării a 100 tranzacții câștigătoare pentru a II-a ediție specială a Loteriei fiscale a anului 2022 la care au participat tranzacțiile efectuate cu cardul bancar în perioada sărbătorilor de Iarnă 01 decembrie 2022 – 08 ianuarie 2023.

În context, Serviciul Fiscal de Stat a publicat pe pagina-web lista învingătorilor, care poate fi vizualizată aici.

În cadrul ediției au participat 10,0 milioane de tranzacții, efectuate cu cardurile bancare, a căror sumă a constituit 3,1 miliarde lei.

Premiile sunt transferate câștigătorilor pe conturile de card.

În cadrul celor 4 etape trimestriale și 2 ediții speciale cu ocazia sărbătorilor pascale și sărbătorilor de iarnă, care au avut loc în anul 2022, au fost identificați 896 de învingători, care au beneficiat de premii în valoare totală de 996 mii lei.

Concursul “Loteria fiscală” este organizat în conformitate cu prevederile Regulamentului privind desfășurarea concursului “Loteria fiscală” aprobat prin Hotărârea Guvernului nr. 657/2019. Tragerile la sorți şi validarea câștigătorilor loteriei are loc în prezența comisiei, numită prin ordin de către Directoarea Serviciului Fiscal de Stat.

Tragerile la sorți a tranzacțiilor câștigătoare se efectuează pe baza informației prezentate de către băncile comerciale licențiate emitente din Republica Moldova, aleatoriu, în mod automatizat, prin intermediul platformei Random.org.

Serviciul Fiscal de Stat susține măsurile de diminuare a numeralului în economia națională, și Vă îndeamnă să efectuați achitările cu cardul, participând astfel în cadrul concursului Loteria fiscală!

Comentarii

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...