37.9k
Home  »  Noutăţi  »  Noutăţi generale   »   ”Întrebări frecvente”: rubrica ”Pentru plătitorii de contribuții la BASS”

”Întrebări frecvente”: rubrica ”Pentru plătitorii de contribuții la BASS”

07.06.2023130 views CNAS
(Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Casa Națională de Asigurări Sociale depune consecvent efort pentru a simplifica accesul cetățenilor la informații utile din domeniul asigurărilor sociale de stat și a îmbunătăți procesul de interacțiune cu plătitorii de contribuții la Bugetul de Asigurări Sociale de Stat (BASS).

Mai exact, CNAS își propune să aducă agenţii economici mai aproape de surse sigure de informații și să ofere suport în procesul de utilizare a platformei www.cnas.gov.md. 

Astfel, pentru plătitorii de contribuții la BASS, în compartimentul Întrebări frecvente este lansată rubrica Pentru plătitorii de contribuţii la BASS, unde se oferă răspunsuri clare la un șir de întrebări, adresate de către agenții economici și în general, de plătitorii de contribuții la BASS.   

Pentru a fi la curent cu informații privind stabilirea, calcularea şi plata prestațiilor sociale, puteți accesa pagina web-oficială www.cnas.gov.md, urmări postările pe FacebookInstagram și Telegram, dar și contacta Centrul de Apel al CNAS la numărul unic de telefon 022 - 257 - 777.

Comentarii

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...