37.9k
Home  »  Noutăţi  »  Noutăţi generale   »   Inițierea elaborării proiectului HG privind ”Lista oficială a mijloacelor de măsurare şi a măsurărilor supuse controlului metrologic legal”

Inițierea elaborării proiectului HG privind ”Lista oficială a mijloacelor de măsurare şi a măsurărilor supuse controlului metrologic legal”

19.09.2019813 views Particip.gov.md
(Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Ministerul Economiei și Infrastructurii anunţă iniţierea elaborării proiectului de modificări și completări a Hotărîrii Guvernului cu privire la aprobarea ”Listei oficiale a mijloacelor de măsurare şi a măsurărilor supuse controlului metrologic legal” nr. 1042 din 13.09.2016.

În conformitate cu art. 76 din Legea 100/2017 cu privire la actele normative, periodic autorităţile responsabile de implementarea prevederilor actelor normative efectuează reexaminarea actelor normative respective. Legea metrologiei nr. 19 din 04.03.2016.

În contextul reexaminării Hotărîrii Guvernului cu privire la aprobarea ”Listei oficiale a mijloacelor de măsurare şi a măsurărilor supuse controlului metrologic legal” nr. 1042 din 13.09.2016, a fost inițiată elaborarea proiectului de modificări și completări a acesteia , prin prisma practicilor și regulilor corespunzătoare aplicate în țările europene.

Recomandările părţilor interesate, cu privire la elaborarea proiectului menţionat, pot fi prezentate Ministerului Economiei și Infrastructurii, Direcţia infrastructura calităţii și securitate industrială.

Persoana responsabilă:
Marina Gavrilovici, consultant principal, Direcţia infrastructura calităţii și securitate industrială, tel. 022 250-645. email: marina.gavrilovici@mei.gov.md

Comentarii

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...