37.9k
Home  »  Noutăţi  »  Noutăţi generale   »   Informație privind încasările la bugetul de stat sub formă de donații pentru combaterea COVID-19

Informație privind încasările la bugetul de stat sub formă de donații pentru combaterea COVID-19

08.04.2020536 views Ministerul Finanțelor
(Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

În conturile deschise de Ministerul Finanțelor pentru donații destinate combaterii COVID-19, la situația din 07 aprilie 2020, au fost încasate mijloace bănești în sumă totală de 13 548 423,69 lei, dintre care: 13 546 717,80 lei și 85 euro.

 La moment, mijloacele financiare acumulate nu au fost utilizate, acestea urmând să fie repartizate conform dispoziției Comisiei pentru Situații Excepționale a Republicii Moldova.

Ministerul Finanțelor mulțumește tuturor donatorilor pentru suportul financiar oferit în scopul susținerii acțiunilor de profilaxie și tratament a infecției cu coronavirus de tip COVID-19: „Contribuția depusă și atitudinea Dumneavoastră sunt extrem de importante pentru realizarea misiunii comune pe care o avem în protejarea sănătății tuturor cetățenilor Republicii Moldova. Doar cu efort conjugat vom reuși să depășim perioada dificilă pe care o traversează societatea. Vă exprim gratitudine pentru receptivitate și poziția civică activă de care  dați dovadă”.

Reamintim că, la data de 17 martie 2020, Ministerul Finanțelor a deschis 3 conturi pentru donații destinate combaterii COVID-19, în lei moldovenești, dolari americani și euro. De asemenea, donațiile pot fi făcute prin intermediul Serviciului Guvernamental de Plăți Electronice Mpay.

Comentarii

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...