37.9k
Home  »  Noutăţi  »  Noutăţi generale   »   Informarea antreprenorilor despre oportunitățile de finanțare din partea Băncii Mondiale

Informarea antreprenorilor despre oportunitățile de finanțare din partea Băncii Mondiale

07.06.2019675 views BizLaw
(Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Banca Mondială a anunțat că va organiza o sesiune de informare despre posibilitățile de finanțarea a afacerilor oferite de instituția financiară. Evenimentul se va desfășura în data de 18 iunie, în Chișinău.

Sesiunea de informare este destinată reprezentanților sectorului privat care sunt interesați să învețe cum să câștige contracte sau proiecte finanțate de Banca Mondială. Și anume, antreprenorii vor fi familiarizați cu procedurile de acordare a finanțărilor și implementare a proiectelor, dar și vor afla cum sunt organizate achizițiile publice în cadrul proiectelor finanțate de instituția bancară.

De asemenea, în cadrul evenimentului se va discuta despre sursele de informare privind oportunitățile de finanțare a afacerilor, inclusiv aplicațiile și instrumentele disponibile în acest sens.

Participanții vor mai avea posibilitatea să-și împărtășească experiența avută ca participant la achiziții publice desfășurate conform diferitor proceduri și vor face un schimb de bune practice.

Companiile interesate își pot delega reprezentanții până în data de 14 iunie, prin adresa de e-mail: istratan@worldbank.org.

Limba de lucru a sesiunii va fi engleza, însă participații vor avea parte de traducere simultană în limba română.

Comentarii

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...