37.9k
Home  »  Noutăţi  »  Noutăţi generale   »   În perioada stării de urgență nivelul de utilizare a serviciilor la distanță a crescut cu circa 35%

În perioada stării de urgență nivelul de utilizare a serviciilor la distanță a crescut cu circa 35%

26.05.2020472 views MEI
(Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Ministrul Economiei și Infrastructurii, Sergiu Railean, a convocat, la 25 mai, ședința online cu participarea conducerii Agenției Servicii Publice, a reprezentanților Proiectului Băncii Mondiale pentru Ameliorarea Competitivității II și reprezentanților MEI. În cadrul ședinței s-a discutat despre funcționalitatea Sistemului informațional autorizat de gestionare şi eliberare a actelor permisive (SIA GEAP) în contextul situației pandemice.

De asemenea, agenda ședinței a cuprins subiecte cu referire la analiza opțiunilor de organizare a administrării tehnice a SIA GEAP pentru Autoritățile Publice Locale, precum și conceptul de constituire a call-center-lui pentru deservirea utilizatorilor SIA GEAP.

„În contextul stării de urgență este imperativ să asigurăm buna funcționare a Sistemului informațional autorizat de gestionare şi eliberare a actelor permisive, în situația în care antreprenorii apelează din ce în ce mai des la Ghișeul Unic pentru obținerea actelor necesare. Susțin inițiativa creării unui call-center și cred că acesta va veni în ajutorul miilor de antreprenori, cu răspunsuri unificate”, a declarat ministrul Sergiu Railean.

Menționăm că, începând cu perioada stării de urgență, nivelul de utilizare a SIA GEAP a crescut cu circa 35%.

Comentarii

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...