37.9k
Home  »  Noutăţi  »  Noutăţi generale   »   În atenţia plătitorilor de contribuţii la BASS

În atenţia plătitorilor de contribuţii la BASS

20.02.20191.028 views CNAS
(Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Casa Naţională de Asigurări Sociale aduce la cunoştinţă, că prin Legea nr. 302 din 30.11.2018 pentru modificarea unor acte legislative (Monitorul Oficial al Republicii Moldova nr. 462-466) au fost operate modificări la Legea 489/1999 privind sistemul public de asigurări sociale.

Prin legea prenotată, tipurile de drepturi şi de venituri din care nu se calculează contribuţii de asigurări sociale de stat obligatorii au fost completate cu următorul cuprins „ indemnizaţii pentru munca prestată în ziua alegerilor, achitate membrilor consiliilor electorale de circumscripţie, membrilor birourilor electorale ale secţiilor de votare şi funcţionarilor aparatelor consiliilor şi birourilor respective" .

În acest context, Casa Naţională de Asigurări Sociale informează, că din indemnizaţiile pentru munca prestată în ziua alegerilor, achitate membrilor consiliilor electorale de circumscripţie, membrilor birourilor electorale ale secţiilor de votare, precum şi funcţionarilor aparatelor consiliilor electorale de circumscripţie şi birourilor electorale ale secţiilor de votare, nu se calculează contribuţii de asigurări sociale.

Comentarii

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...