37.9k
Home  »  Noutăţi  »  Noutăţi generale   »   În atenţia contribuabililor – persoane fizice care transmit în posesie şi/sau folosinţă (locaţiune, arendă, uzufruct, superficie) proprietate imobiliară

În atenţia contribuabililor – persoane fizice care transmit în posesie şi/sau folosinţă (locaţiune, arendă, uzufruct, superficie) proprietate imobiliară

15.03.2021377 views
(Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Proiectul Ordinului Serviciului Fiscal de Stat cu privire la modificarea și completarea Ordinului SFS nr. 622 din 13 noiembrie 2018 a fost plasat pe www.sfs.md la data de 12.03.2021.

Ordinul nr. 622/2018 se răsfrânge asupra persoanelor fizice, care nu desfăşoară activitate de întreprinzător şi transmit persoanelor specificate la art.54 din Codul Fiscal, precum şi altor persoane decât cele specificate la art.90 din Codul fiscal, în posesie şi/sau în folosinţă (locaţiune, arendă, usufruct, superficie) proprietate imobiliară indiferent de faptul dacă aceasta este deținută în proprietate sau nu.

În acest sens, Serviciul Fiscal de Stat invită toate părțile interesate să prezinte obiecții și propuneri atât pe suport de hârtie, cât şi în format electronic pînă la data de 17.03.2021, inclusiv. 

Persoana responsabilă:
Alina Vragaleva-Platița,
Inspector principal al Direcției generale metodologia impozitelor și taxelor (Direcția impozite directe ),
Tel.: 82-34-38
E-mail: alina.platita@sfs.md

Comentarii

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...