37.9k
Home  »  Noutăţi  »  Noutăţi generale   »   Impozitul pe bunurile imobiliare poate fi achitat on-line

Impozitul pe bunurile imobiliare poate fi achitat on-line

28.06.2019573 views Monitorul Fisc.md
(Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Până la expirarea termenului-limită de achitare a impozitului pe bunurile imobiliare pentru persoanele care doresc să beneficieze de reducere de 15%, au mai rămas două zile.

Reamintim că pe 30 iunie expiră termenul de achitare a impozitului pe bunurile imobiliare pentru persoanele care doresc să beneficieze de reducere. Din motiv că în acest an zilele de 29 și 30 iunie sunt zile de odihnă, termenul-limită pentru doritorii de a beneficia de reducere a fost extins până la data de 1 iulie 2019, inclusiv. 

Persoanele ce vor achita integral impozitul pe bunurile imobiliare și/sau impozitul funciar până la data de 1 iulie 2019 beneficiază de dreptul la o reducere în mărime de 15% din suma impozitului calculat pentru anul curent. 

Dacă contribuabilii nu vor profita de acest drept, impozitul pe bunurile imobiliare și/sau impozitul funciar urmează a fi achitat în părți egale nu mai târziu de 15 august și 15 octombrie ale anului curent. 

Totodată, reiterăm că acest tip de impozit poate fi achitat on-line. 

Persoanele care dețin semnătură electronică pot genera avizul de plată, dar și să achite imediat acest tip de impozit prin intermediul www.servicii.fisc.md. Persoanele care nu dețin semnătură electronică, dar care au recepționat avizul de plată, pot achita impozitul pe bunurile imobiliare prin intermediul sistemului guvernamental de plăți electronice www.mpay.gov.md

Pentru informații suplimentare, Vă adresați Serviciilor de colectare a impozitelor și taxelor din componența primăriilor în raza cărora este amplasat bunul imobil sau la numărul 080001525, apel gratuit.

Comentarii

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...