37.9k
Home  »  Noutăţi  »  Noutăţi generale   »   „Impozitele prin ochii copiilor” – concurs de desene pentru copii organizat de SFS

„Impozitele prin ochii copiilor” – concurs de desene pentru copii organizat de SFS

22.06.2021406 views Serviciul Fiscal de Stat
(Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Serviciul Fiscal de Stat susține plenar activitățile de educare finaciară a tinerei generații de contribuabili, prin organizarea diverselor activități în acest sens.

Astfel, autoritatea fiscală națională anunță despre organizarea unui concurs de desene cu genericul „Impozitele prin ochii copiilor”, în cadrul căruia sunt invitați să participe copiii cu vârstele curpinse între 7-12 ani.

Dacă ai vârsta menționată mai sus și îți place să desenezi, poți trimite fotografia desenului tău până la data de 28 iunie curent, pe adresa electronică: mail@sfs.md, cu subiectul „Impozitele prin ochii copiilor”.

Fotografia expediată trebuie să fie însoțită de o scurtă descriere, precum și numele/prenumele autorului desenului.

Ulterior, fotografiile recepționate vor fi publicate pe pagina de Facebook și vor fi apreciate prin numărul de like-uri. Desenul cu cele mai multe like-uri va fi premiat de către Serviciul Fiscal de Stat.

Concursul are loc în contextul marcării la data de 01 iulie 2021 a 31 ani de activitate a Serviciului Fiscal de Stat, precum și a sărbătorii profesionale – Ziua funcționarului fiscal.

Comentarii

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...