37.9k
Home  »  Noutăţi  »  Noutăţi generale   »   Impozitarea în Republica Moldova și impactul ei asupra dezvoltării economice” subiect discutat de Serviciul Fiscal de Stat și mediul academic

Impozitarea în Republica Moldova și impactul ei asupra dezvoltării economice” subiect discutat de Serviciul Fiscal de Stat și mediul academic

17.05.2019630 views SFS
(1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Se încarcă...

Serviciul Fiscal de Stat și cadrele științifico-didactice ale Universității Tehnice din Republica Moldova, dar și reprezentanți ai mediului de afaceri din țară s-au întrunit într-un work-shop despre fiscalitate. Subiectul ”Impozitarea în Republica Moldova și impactul ei asupra dezvoltării economice” a fost pus în discuție ieri, 15 mai 2019, în incinta UTM.

În discursurile celor prezenți s-au regăsit astfel de tematici, cum ar fi: rolul impozitelor prin prisma social-economică; benchmarking-ul nivelului impozitelor din țara noastră și alte țări; argumentarea modificărilor legislative privind sistemul de impozitare din RM; impactul modificărilor fiscale asupra întreprinderilor mari - studiu de caz; impactul modificărilor fiscale asupra întreprinderilor micro și mici.

Totodată, participanții la intrunire au avut oportunitatea să dezbată subiectul impactului modificării cotei impozitelor asupra salariului net al angajaților, venind cu opinii și propuneri pentru politica fiscală.

La finele evenimentului, reprezentanții SFS au mulțumit mediului academic, dar și celui de afaceri pentru interesul manifestat față de fiscalitate și au menționat despre faptul că sunt deschiși mereu pentru astfel de evenimente și discuții.

Comentarii

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...