37.9k
Home  »  Noutăţi  »  Noutăţi generale   »   Important! Expiră termenul de comercializare a stocurile de tutun și produse conexe fabricate până la data de 1 ianuarie 2018

Important! Expiră termenul de comercializare a stocurile de tutun și produse conexe fabricate până la data de 1 ianuarie 2018

07.06.2018771 views SFS
(Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Serviciul Fiscal de Stat anunță: stocurile de produse din tutun și produse conexe fabricate până la data de 1 ianuarie 2018 vor fi comercializate până la 1 iulie 2018. Acest fapt este prevăzut în Hotărârea Guvernului nr. 613 din 1 august 2017.

Actul stabilește cerințele cu privire la conținutul și prezentarea avertismentelor de sănătate, a altor informații ce trebuie să apară pe pachetul unitar și pe ambalajul exterior al produselor din tutun, al tutunului destinat rulării în țigarete și al produselor conexe.

În acest sens, SFS a lansat o campanie de informare a comercianților de țigări. Începând de astăzi, angajații SFS vor repartiza 10 000 de pliante informative pe întreg teritoriul țării și vor purta discuții cu cei mai mari contribuabili din acest domeniu. Scopul campaniei este informarea acestora cu noile prevederi ale legislației.

În total pe teritoriul țării activează peste 8500 de agenți economici care comercializează articole din tutun cu amănuntul.

Comentarii

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...