37.9k
Home  »  Noutăţi  »  Noutăţi generale   »   IFAC: Concentrarea guvernanței pe crearea de valoare

IFAC: Concentrarea guvernanței pe crearea de valoare

28.10.2021117 views CECCAR.ro
(Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Raportarea privind aspectele de mediu, sociale și de guvernanță (ESG) sau raportarea privind sustenabilitatea a înregistrat o continuă evoluție în ultimii ani pentru a reflecta nevoia de informații îmbunătățite cu privire la reziliența organizațională și dezvoltarea durabilă. Raportarea integrată s-a dezvoltat începând cu 2010 având ca scop integrarea informațiilor și raportarea în privința creării de valoare.

IFAC pune la dispoziție un articol interesant pe acest subiect intitulat Concentrarea guvernanței pe crearea de valoare și scris de Nick A. Shepherd, Președintele EduVision, Inc., care pe baza celor 40 de ani de experiență în afaceri, ne oferă o perspectivă asupra provocărilor pe care raportarea integrată și investițiile în capitalul nefinanciar le generează pentru conducerea unei organizații și investitorii acesteia, precum și câțiva pași simpli de urmat pentru a face mai ușoară această „călătorie” a creării de valoare pe care orice CEO preocupat de viitor le poate înțelege și implementa.

Articolul poate fi accesat pe site-ul IFAC, fiind disponibil atât în limba engleză, cât și în limba română cu ajutorul integrării instrumentului Google Translate de către IFAC. Varianta în limba română poate fi accesată din bara de sus a site-ului, de la butonul dedicat.

Comentarii

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...