37.9k
Home  »  Noutăţi  »  Noutăţi generale   »   Graficul vizitelor în primării a angajaților SFS pentru trimestrul I 2023

Graficul vizitelor în primării a angajaților SFS pentru trimestrul I 2023

01.02.2023352 views Serviciul Fiscal de Stat
(Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Angajații autorității fiscale naționale vor continua și în anul 2023 vizitele în localitățile din țară pentru a deservi și consulta contribuabilii.

Contribuabilii sunt invitați la discuțiile cu angajații Serviciului Fiscal de Stat, conform graficului vizitelor pentru primul trimestru al anului 2023, care poate fi consultat aici.

Autoritatea fiscală încurajează participarea activă a tuturor contribuabililor la respectivele evenimente, în cadrul cărora sunt abordate toate întrebările de natură fiscală.

Informăm că, angajații Serviciului Fiscal de Stat au efectuat în anul precedent 754 de vizite în cadrul primăriilor din țară, în contextul implementării activității cu genericul „Ziua contribuabilului”. În cadrul vizitelor respective au fost deserviți circa 7,8 mii contribuabili.

Pentru propuneri și sugestii ne puteți contacta la e-mail: adrian.platon@sfs.md, nr. tel: 022-83-33-79, FB: https://www.facebook.com/Serviciul.Fiscal.de.Stat.

Serviciul Fiscal de Stat acordă o atenție sporită comunicării cu contribuabilii și pune accent pe oferirea asistenței și consultanței fiscale, în vederea creării condiţiilor favorabile pentru conformarea voluntară la respectarea legislaţiei de către aceștia.

Comentarii

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...