37.9k
Home  »  Noutăţi  »  Noutăţi generale   »   Graficul vizitelor în primării a angajaților SFS pentru lunile aprilie-iunie 2023

Graficul vizitelor în primării a angajaților SFS pentru lunile aprilie-iunie 2023

31.03.2023129 views Serviciul Fiscal de Stat
(Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Serviciul Fiscal de Stat invită toți contribuabilii să participe la discuțiile cu angajații autorității în cadrul vizitelor pe care le vor întreprinde aceștia în localitățile din țară, în perioada lunilor aprilie-iunie 2023.

Scopul activității cu genericul „Ziua contribuabilului” este de a deservi și consulta contribuabilii. Graficul vizitelor pentru trimestrul II al anului 2023 poate fi vizualizat aici.

Autoritatea fiscală încurajează participarea activă a tuturor contribuabililor la respectivele evenimente, în cadrul cărora sunt abordate toate întrebările de natură fiscală.

Pentru propuneri și sugestii ne puteți contacta la e-mail: adrian.platon@sfs.md, nr. tel: 022-83-33-79, FB: https://www.facebook.com/Serviciul.Fiscal.de.Stat.

În primul trimestru al anului curent, angajații Serviciului Fiscal de Stat au efectuat 548 vizite în cadrul primăriilor din țară, fiind deserviți circa 6914 contribuabili.

Serviciul Fiscal de Stat acordă o atenție sporită comunicării cu contribuabilii și pune accent pe oferirea asistenței și consultanței fiscale, în vederea creării condiţiilor favorabile pentru conformarea voluntară la respectarea legislaţiei de către aceștia.

Comentarii

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...