37.9k
Home  »  Noutăţi  »  Noutăţi generale   »   Graficul finanțării unor prestații sociale în luna februarie

Graficul finanțării unor prestații sociale în luna februarie

27.01.2023296 views CNAS
(Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Pentru comoditatea beneficiarilor, Casa Naţională de Asigurări Sociale anunță graficul finanțării unor prestații sociale pentru luna februarie.

Astfel, finanțarea indemnizațiilor unice la nașterea copilului, indemnizațiilor pentru îngrijirea copilului până la împlinirea vârstei de 2 ani, indemnizațiilor pentru creşterea copilului până la împlinirea vârstei de 3 ani, indemnizațiilor pentru creșterea copiilor gemeni și indemnizațiilor paternale este planificată pentru data de 13 februarie.

Finanțarea indemnizațiilor de maternitate acordate femeilor asigurate şi soţiilor aflate la întreţinerea soţilor asiguraţi se preconizează pentru 17 februarie.

Totodată, pentru data de  7, 13 și 17 februarie este planificată  finanțarea indemnizațiilor pentru incapacitate temporară de muncă.

Atenționăm că, după finanțarea plăților acestea se procesează de către prestatorii de servicii de plată în cadrul serviciului guvernamental de plăţi electronice (MPay), iar beneficiarii pot ridica banii după  finalizarea acestor procese. Lista prestatorilor de servicii de plată poate fi găsită aici.

Comentarii

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...