37.9k
Home  »  Noutăţi  »  Noutăţi generale   »   Graficul finanțării unor prestații sociale în luna august

Graficul finanțării unor prestații sociale în luna august

01.08.2022565 views CNAS
(Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Casa Naţională de Asigurări Sociale aduce la cunoștința publicului interesat graficul finanțării prestațiilor sociale destinate familiilor cu copii și indemnizațiilor pentru incapacitate temporară de muncă în luna august 2022.

Astfel, conform graficului, indemnizațiile unice la nașterea copilului, indemnizațiile pentru îngrijirea copilului până la împlinirea vârstei de 2 ani, indemnizațiile pentru creşterea copilului până la împlinirea vârstei de 3 ani, indemnizațiile pentru creșterea copiilor gemeni și indemnizațiile paternale, se preconizează a fi finanțate pe data de 12 august.

Finanțarea indemnizațiilor de maternitate acordate femeilor asigurate şi soţiilor aflate la întreţinerea soţilor asiguraţi este planificată pentru 16 august.
Reamintim că, CNAS finanțează săptămânal indemnizațiile pentru incapacitate temporară de muncă, și în august aceste plăți sunt preconizate pentru 5, 12 și 19 august.

În aceeaşi ordine de idei comunicăm că, după finanțarea plăților acestea se procesează de către prestatorii de servicii de plată în cadrul serviciului guvernamental de plăţi electronice (MPay), iar beneficiarii vor putea ridica banii după finalizarea acestor procese. Lista prestatorilor de servicii de plată poate fi găsită aici.

Pentru informații privind stabilirea, calcularea şi plata prestațiilor sociale, puteți contacta Centrul de Apel al CNAS la numărul de telefon 022 257 777 și accesa pagina web oficială www.cnas.gov.md.

Comentarii

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...