37.9k
Home  »  Noutăţi  »  Noutăţi generale   »   Funcționarii publici din cadrul Ministerului Finanțelor, instruiți privind declararea averii și a intereselor personale

Funcționarii publici din cadrul Ministerului Finanțelor, instruiți privind declararea averii și a intereselor personale

03.03.2020489 views Ministerul Finanțelor
(Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Funcționarii publici din cadrul Ministerului Finanțelor au fost instruiți de reprezentanții Autorității Naționale de Integritate privind declararea averii și a intereselor personale.

Agenda sesiunii de instruire a cuprins subiecte precum: depunerea declarațiilor de avere și interese personale prin intermediul sistemului e-Integritate, informații indicate în declarații, ce este un conflict de interese, dar și sancționarea subiecților declarării în caz de nerespectare a legislației.

Precizăm că, cursul a fost organizat în scopul realizării și asigurării respectării prevederilor Legii nr. 133 din 17.06.2016 privind declararea averii și a intereselor personale.

Totodată menționăm că, acțiunea vine în implementarea politicilor anticorupţie, ce derivă din Strategia Naţională de integritate și anticorupție pentru anii 2017-2020 (aprobată prin Hotărârea Parlamentului nr.56/2017) și Planul de actiuni privind implementarea acesteia (aprobată prin Hotărârea Parlamentului nr.56/2017).

Comentarii

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...