37.9k
Home  »  Noutăţi  »  Noutăţi generale   »   Fisc, ANTA și Poliția au verificat agenții economici ce prestează servicii de autoservice

Fisc, ANTA și Poliția au verificat agenții economici ce prestează servicii de autoservice

06.10.2020482 views Serviciul Fiscal de Stat
(1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Se încarcă...

Serviciul Fiscal de Stat de comun cu Agenția Națională Transport Auto și Inspectoratul Național de Investigații au desfășurat verificări operative în vederea verificării agenților economici ce prestează servicii de autoservice. 

Astfel, în perioada 08.09.2020-30.09.2020, angajații SFS, ANTA și INI au verificat agenții economici ce prestează servicii de reparații auto. Oamenii legii au efectuat controale inopinate la întreprinderile ce desfășoară activități conexe transportului rutier și anume a atelierelor de autoservice. 

În urma verificărilor, în privința a 15 agenți economici au fost întocmite procese-verbale conform art. 197 alin. 28 Cod Contravențional cu aplicarea amenzilor în sumă totală de 240 mii lei. 

Agenția informează repetat că conform prevederilor art. 94, alin. 2 al Codului Transporturilor Rutiere, întreprinderile pot desfășura activități de autoservice doar în baza înregistrării prealabile în Registru, prin notificare, în modul stabilit, la ghișeul unic la Agenției. Activitățile specifice de autoservice pe care le notifică Agenția se regăsesc la alin. (1), art. 94 din Cod. 

Totodată, SFS recomandă tuturor agenților economici să se conformeze la prevederile legislației în vigoare.

Comentarii

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...