37.9k
Home  »  Noutăţi  »  Noutăţi generale   »   Executivul a decis ratificarea a două Amendamente prin schimb de scrisori, în vederea realizării Proiectului de modernizare a administrării fiscale (TAMP).

Executivul a decis ratificarea a două Amendamente prin schimb de scrisori, în vederea realizării Proiectului de modernizare a administrării fiscale (TAMP).

02.09.2019484 views Realitatea.md
(Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Este vorba despre Amendamentul la Acordul de finanțare dintre Republica Moldova și Asociația Internațională pentru Dezvoltare și Amendamentul la Acordul de împrumut dintre Republica Moldova și Banca Internațională pentru Reconstrucție și Dezvoltare.

Aceste două Acorduri cu o valoare totală de circa 20 de milioane de dolari au fost semnate la 28 iunie 2016 și reprezintă tratate de nivel interstatal, care sprijină programul de reformă al Guvernului Republicii Moldova prin finanțarea Programului de modernizare a administrării fiscale.

În vederea eficientizării implementării proiectului, semnarea Amendamentelor introduce o nouă abordare, precum finanțarea bazată pe rezultate, în valoare de 3 milioane de dolari (alocate din bugetul total al proiectului), pe care Republica Moldova le va primi odată ce Ministerul Finanțelor și Serviciul Fiscal de Stat vor realiza o serie de indicatori ce țin de politica și administrarea fiscală.
Pentru a vedea cu documentul, apasă aici.

Comentarii

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...