37.9k
Home  »  Noutăţi  »  Noutăţi generale   »   Două direcții deservire fiscală se reorganizează

Două direcții deservire fiscală se reorganizează

28.12.2020280 views Serviciul Fiscal de Stat
(Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Două Direcții deservire fiscală se reorganizează. Este vorba despre Direcțiile deservire fiscală din Basarabeasca şi Dubăsari. Această schimbare are drept scop modernizarea proceselor de administrare fiscală, eficientizarea modului de comunicare și de consolidare a procesului de deservire a contribuabililor, precum și sporirea eficienței resurselor umane implicate în procesul de deservire.

Astfel, începând cu data de 1 ianuarie 2021, contribuabilii (persoane juridice și fizice care practică activitate de întreprinzător, precum și persoanele fizice care nu practică activitate de întreprinzător) din raza de deservire a Direcției deservire fiscală Dubăsari se vor deservi la Direcția deservire fiscală Criuleni din cadrul Direcției generale administrare fiscală Centru, iar contribuabilii (persoane juridice și fizice care practică activitate de întreprinzător, precum și persoanele fizice care nu practică activitate de întreprinzător) din raza de deservire a Direcției deservire fiscală Basarabeasca se vor deservi la Direcția deservire fiscală Cimișlia din cadrul Direcției generale administrare fiscală Sud.

Scopul acestei reorganizări este creșterea gradului de conformare benevolă a contribuabililor și prestarea unor servicii fiscale calitative.

Sediul Direcției deservire fiscală Criuleni: or. Criuleni, str. 31 August, 106. Telefon de contact: 0(248) 2-05-97.
Sediul Direcției deservire fiscală Cimișlia: or. Cimișlia, str. Ștefan cel Mare, 10. Telefon de contact: 0(241) 2-21-74.

Comentarii

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...